divendres, 3 de juliol del 2015

Res de nou al juliol - Conclusions

Bon dia a tots i a totes! Ja som a l'estiu! Què bé, no? 

La primera meitat de 2015 ja ha passat, i ha passat molt ràpidament! Tot i això, els canvis i tot el que passa al món segueix igual (com els últims mesos vaja!). Ara us explicaré el que segueix i el que no segueix!


Per començar, el maig es caracteritza per diversos accidents i desastres naturals. A Itàlia hi va haver un incendi a l'aeroport més important, a l'Oceà Pacífic hi va caure una nau espacial russa i al Nepal va originar-se un altre terratrèmol. Els dies finals de maig es caracteritzen per esdeveniments relacionats amb la FIFA i el cas de corrupció que s'hi va produir.



El juny s'inicia amb notes de caràcter esportiu i polític, es fan eleccions a Letònia i eleccions al Parlament a Turquia. El dia 12 es van iniciar els Jocs Europeus de 2015 a Bakú, Azerbaidjan. 


A meitat de juny podem notar molta tensió i violència deguda a assassinats de caire racista als
EUA i atacs terroristes a països com França, Kuweit i molts altres països del pròxim Orient i d'Àfrica.

A més a més, es fa un seguit de declaracions com per exemple l'acord entre el Vaticà i Palestina per determinar l'independència d'aquesta última. Als EUA, es legalitza el matrimoni homosexual a tots els estats.


De moment, com heu anat veient, no ha canviat gaire la cosa, però tot i això, esperem que els pròxims mesos no haguem d'escoltar moltes notícies sobre desastres i accidents, sinó notícies més pacífiques i menys alarmants!

Per a Flos NEWS i els seus lectors i lectores, Yegór S.R.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada