divendres, 13 de març del 2015

Venècia - Ciutat en perill d'extinció

Venècia, una de les ciutats més romàntiques d'Europa, està en perill.
La primera idea que us vé al cap és la possible inundació que pot patir per part de les marees i que ja ha patit fa set anys. Però NO! Encara que aquesta situació sigui la més possible, una altra és el problema de població que té aquesta ciutat encantadora.

Vejem-ne el problema. Tot i que té a prop de 270.000 habitants, (si la viquipèdia no s'equivoca, és clar) la ciutat presenta dificultats per a la vida: el cost de lloguer d'una vivenda és car, hi ha obstacles pel transport, que, a més a més, també és car i, un gran percentatge d'habitants que hi viuen és d'ancians o persones que s'hi han instal·lat fa segles, cosa que fa que no sigui gens atractiu pels joves viure sense res a fer.

Paral·lelament, no ens podem oblidar de la perillositat que acompanya a la ciutat: les inundacions causades pel canvi climàtic o pluges intenses, o incendis que poden acabar amb mig barri!



Per afegir-hi més, cal destacar que fins i tot no hi ha espai al cementiri! Cada tomba és renovada i les restes que n'han quedat són dipositades a un altre lloc, excepte persones artísticament privilegiades, que poden gaudir del seu ''descans etern'' sense moure's d'enlloc.

Definitivament, Venècia no és una ciutat normal i corrent, els artistes reben la inspiració que necessiten i la ciutat rep molts turistes, això si, però no és un lloc adient per viure, llevat que hi hagi gent que ho fa sense cap problema!

PD: Si voleu guanyar un enciam ben grandet (de $$$), podeu treballar de gondoler i estalviar per una casa només en tres mesos!

El vostre periodista de Flos NEWS, Yegor S.R.


dimecres, 11 de març del 2015

SURVIVAL ZOMBIE


És un esdeveniment protagonitzat per World Real Game (WRG). Es desenvolupa en un poble sencer durant tota la nit, cosa que el fa més emocionant. Una terrorífica aventura en la qual podràs triar la teva participació en el bàndol infectat o el que lluita precisament per sobreviure a la nit. L'esdeveniment s'obre a tots els majors de 14 anys interessats


http://survivalzombie.es/campello/images/logo.jpg


Per a més informació de les diferents activitats que realitza WRG  en diferents comunitats de tota Espanya feu "CLIC" en la imatge.



diumenge, 8 de març del 2015

L'amor no té etiquetes


Una pantalla gegant de raigs X situada a Santa Mónica (Califòrnia) reunia desenes de persones el passat Sant Valentí. Després d'ella hi havia dues persones besant, abraçant, ballant ... però els espectadors només podien veure els seus esquelets, sense cap pista sobre què s'amagava darrere. La sorpresa arribava quan es descobria que les parelles eren de persones del mateix sexe, de diferent raça, de diferents religions, d'edat avançada, etc. Es tractava d'un acte de la campanya Love Has no Labels (L'amor no té etiquetes) contra la discriminació. Mentre les desenes d'espectadors assistien al "experiment", una càmera gravava el moment i el resultat ja ha aconseguit milions d'espectadors.




Jaume B,