divendres, 27 de febrer del 2015

2 Mesos Passats - CONCLUSIONS

Bon divendres!

Com potser sabreu, l'any nou xinès fa poc que ha començat i això vol dir que s'han de treure les conlusions d'aquests dos últims mesos, per saber QUÈ ha passat i QUÈ passarà!

Per començar, l'inici del  MMXV té un caire econòmic i polític: Lituània s'ha afegit a l'euro, hi ha hagut eleccions presidencials i parlamentàries, una de les quals ha passat per la mort del rei de l'Aràbia Saudita, Abdul·lah. També són destacables les eleccions als països africans i europeus. El premi de les maniobres polítiques el donaria a Grècia pel gran soroll que ha fet l'elecció del partit SYRIZA (no entraré en més detalls, ho googlejeu ;) !!! )

Un altre aspecte destacable és l'atemptat que hi ha hagut a París per part dels terroristes, els quals sembla ser que es converteixen en un os molt punxegut a la gola dels països europeus i de la resta del món. Segueixen sent una de les amenaces corrents de l'època en la qual vivim.

El febrer ens canvia una mica la trajectòria, el nou mes s'inicia amb diversos campionats esportius i festivals d'art i educació. Aquest mes també és bastant actiu en el pla bèl·lic, ja que a Iemen, Ucraïna i Egipte encara bufen els vents de guerra. La zona del sud-est asiàtic tampoc és gens tranquil·la, i s'hi ha registrat un altre accident aeri!

Bé, esperem que la situació canviï. Encara que, de moment, el pronòstic no és positiu, som només al principi. Vegem què ens porten el març i l'abril!


El vostre periodista del Flos NEWS, 
                                                              Yegor S.R.