dissabte, 21 de febrer del 2015

Japan Weekend


Japan Weekend Barcelona se celebra els dies 7 i 8 de març a La Farga de l'Hospitalet reunint a aficionats al Manga, Anime, Videojocs i Cultura Japonesa.

L'esdeveniment ocupa la totalitat del recinte omplint tot amb estands d'editorials, botigues, associacions. I oferint durant els dos dies tallers, activitats i concursos.

Entrada 1 dia 8 €
Entrada 2 dies (dissabte i diumenge) 14 €


logo




divendres, 20 de febrer del 2015

Distribución digital: cómodo, ¿pero seguro?

La distribución digital es un nuevo método para adquirir música, películas o programas sin salir de casa, o del propio ordenador. Consiste en la descarga de los elementos mencionados anteriormente. Pero es fiable?

Para empezar, este método de compra es bastante cómodo, puedes comprar cualquier cosa sin tener que ir al supermercado o a la biblioteca, con un par de enlaces y cuentas registradas puedes comprar un producto audiovisual. Además, este método es muy ecológico, ya que el cliente consume un producto que no es físico (no tiene carcasa ni envoltorio) en su dispositivo, ya sea un smartphone o ordenador.

Pero el problema viene a la hora de pagar y recibir el producto: ¿Podrá el vendedor recibir el pago? ¿Podré yo recibir el producto por el cual he pagado? Este sigue siendo uno de los obstáculos de este maravilloso mercado virtual. En la red hay miles de hackers y piratas que están esperando a que dés el click ''comprar'' para obtener sus malignos beneficios.

Por lo tanto, ¡Hay que hacer algo al respeto! Sinceramente, creo que sería conveniente desarrollar la distribución por la web, crear sitios más seguros y más cifrados, para prevenir casos de piratería que tanto dolor hacen a los autores y artistas y casos de fraude o estafa que tanto nos duelen a nosotros, los clientes.

En conclusión, la compra en el mundo digital es algo innovador, pero hay que reforzar ese mercado en todos los sentidos. Evitar interferencias, errores y crímenes sería el objetivo Number One de los programadores y vendedores.

Vuestro periodista del Flos NEWS, Yegor S.R.


dimecres, 18 de febrer del 2015

L'alumnat del Flos és feliç?

Quina puntuació li donaries a la teva vida?



La majoria de les respostes han estat valorades amb un 3, que es considera un intermedi entre "felicitat" i "infelicitat"; però la gràfica tendeix a mostrar una major part d'infelicitat que de felicitat.


Què és més important per a tu?






Es podria dir que per als alumnes del Flos el més important són ells mateixos, seguit dels estudis i la família, una mica de diversió i res d'amics.


Què sols comprar per ser "feliç"?






La roba ha "guanyat", i això potser es deu al fet que és el que veuen de nosaltres, la primera impressió; de prop el segueixen els videojocs, que és una bona distracció, i per últim ... un empat entre el menjar i la tecnologia.


Ets fácil d'enfadar?







També segons la gràfica, els alumnes són molt susceptiblesMés val que no els busquem les pessigolles!










Canal de cuina a Youtube


Avui vaig a parlar d'un canal de Youtube de cuina. El vaig trobar sense voler,estava buscant unes postres per fer a casa i em vaig topar amb aquest canal. La veritat és que no m'agrada seguir aquest tipus de canals, no m'interessen, però aquest em va agradar molt. És un canal on una noia jove puja vídeos de postres molt originals i amb bona "pinta". Hi ha postres de tot tipus (al forn, al microones, dolces, salades..) i amb ingredients força senzills.

Deixo l'enllaç del canal i espero que us agradi! Si ho mireu, digueu-me què us ha semblat!

diumenge, 15 de febrer del 2015

TIC TAC





Tic Tac, Mentira, Tic Tac, Verdad, Tic Tac, Tic Tac, Tic Tac. Esa línea tan delgada entre mentira i verdad. Tic Tac, mentiras que problemas solucionan, Tic Tac, verdades que acechan, Tic Tac, a la espera de una grieta, Tic Tac, en la armadura débil de lo que no es verdad, Tic Tac,Tic Tac, Tic Tac.
Un corazón se detiene, Tic Tac, unas mentiras escapan, Tic Tac, sobre viajes de los que no se puede retornar, Tic Tac, las personas crecen, Tic Tac, verdades aparecen, Tic Tac, otro corazón se detiene, Tic Tac,el ciclo vuelve a empezar, Tic Tac, Tic Tac, Tic Tac.
Un niño nace, Tic Tac, después crece, Tic Tac, no duerme, Tic Tac, le mecen, Tic Tac le cantan sobre mentiras que no sucederán, Tic Tac, el niño duerme, Tic Tac, es medianoche, Tic Tac, se despierta, Tic Tac, tiene miedo, Tic Tac, ve sombras, Tic Tac, piensa en monstruos, Tic Tac, truena, Tic Tac, tiembla, Tic Tac, grita, Tic tac, abre los ojos, Tic Tac, no cree en monstruos, Tik Tak, ve la verdad, Tic Tac, Tik Tac, Tic Tac.
La vida corre     TIC TAC...



Robot Boston Dynamics


Per als meus companys del tecnològic !


Al darrer vídeo penjat per Boston Dynamics es pot veure, durant dos minuts, un robot en forma de gos anomenat Spot que interactua amb gent, es mou lliurement pel laboratori i l'exterior, puja i baixa escales i reacciona amb una sorprenent agilitat a cops de peu i empentes.





Font: Vilaweb
Jaume B.