divendres, 8 de maig del 2015

Ja som a maig: conclusions!

Primer de tot, disculpeu la meva ''inactivitat'' temporal durant les últimes setmanes. Els estudis, deures i altres factors han impossibilitat el meu hobby periodístic.

Però, pel que veig, la situació en l'àmbit internacional tampoc ha variat gaire: ja som a maig i es veu que els avions segueixen caient (l'accident de Germanwings és el més destacat), els vaixells naufraguen al Mar Mediterrani i els terroristes encara segueixen donant picor a Iemen i a Tunísia. Se'm fa difícil parlar també sobre la tragèdia a l'institut Joan Fuster, un veritable horror per la comunitat educativa i les famílies. 
A més a més, hi ha hagut un terratrèmol a Nepal, que s'ha emportat milers de víctimes. Però, i si continuem amb alguna cosa ''alegre''? A Itàlia comença una exposició internacional relacionada amb la innovació i el camp alimentari. Es fan eleccions parlamentàries i presidencials a diversos països i es duen a terme diferents llançaments de naus espacials.
Si bé d'economia mundial seguim sense gaire canvis, la política és potser l'apartat més actiu durant aquests mesos amb tot el tema d'eleccions de diferents tipus que s'han realitzat i que encara es faran. 

Per acabar, vodria dir que seguirem traient conclusions durant l'estiu!
Per a Flos NEWS i els seus lectors, Yegór S.R.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada